Wat is er te doen in de Meivakantie?

Er zijn weer genoeg leuke dingen te doen tijdens de Meivakantie bij d'Evelaer! Kom je ook gezellig langs?

Meld je snel aan voordat je favoriete activiteit vol is!

2019 Meivakantie

Vriendschapsbandjes maken
Samen met vriendinnen en vrienden mooie kleurrijke armbandjes maken. Gezellig met z’n allen onder leiding van Jorien en Maatschappelijke Stagiaires gaan we er een gezellige ochtend van maken.

Handlettering workshop
Kom je leren hoe je verschillende letters leert schrijven? Samen leren we hoe je bijvoorbeeld je naam op een originele en mooie manier leert schrijven.

Poppentheater
Een heus poppentheater in d’Evealer! Poppentheater Belletje Sterk speelt: Waar is mijn huis?
Een vrolijke 2+ voorstelling vol liedjes en interactie waarbij de poppen uit een reuze groot boek komen, geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2019 van Leo Timmers: “Een huis voor Harry”. €5.00 voor kinderen en begeleiding.

Uilen workshop
Martin Doderer van Birdlive komt een uilen workshop geven. Tijdens het workshop komen de kinderen in direct contact met de uilen. Hij leert ze hoe je met deze vogels om moet gaan en zij krijgen eventueel één van de uiltjes op de handschoen. De vogels van Birdlive zijn voornamelijk rescue birds: gered en met liefde en aandacht weer tot volle gezondheid teruggebracht.

Lente diertjes
Kom je gezellig tijdens de peuterochtend bij ons knutselen? Met verf aan onze handen gaan we mooie lente diertjes knutselen!

Slijm maken
Wat is nu de slijmerigste slijm en hoe kunnen we dat het beste maken? Samen gaan we verschillende soorten slijm maken van verschillende ingrediënten. Slijm je met ons mee?

High Tea: Oranje
Morgen is de koning jarig, maar wij vieren nu al feest! We gaan samen theeglazen versieren en heerlijke hapjes maken met een koninklijke randje! Kom je met ons mee smullen?