Spirituele lessen

logo inspiri

Annette Sluijs uit Castricum biedt u  in 4 'Spirituele lessen' een kijkje in de spirituele keuken van Tarot, Pendelen en Bach bloesem.

'Ik inspireer anderen graag om dicht tot hun ZELF te komen en te blijven. Soms zit je met een dilemma of draai je rondjes in gedachten. Het is fijn om hieruit te stappen en alles even van een afstandje te bekijken. Met de tarotkaarten kunnen we dit doen. Ik vind de tarot een liefdevolle, maar ook eerlijke gesprekstool. Juist die kaarten komen op tafel die nu iets te zeggen hebben. Dit hoeft niet langdradig te zijn eigenlijk.'    https://www.inspiri.nl/

inschrijven dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur 13 en 27 september, 11 en 25 oktober

inschrijven vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur   7, 14 en 28 oktober, 4 november

kosten € 56,-

Les 1 Tarotkaarten, Grote Arcanakaarten
Dit gaat over de hoofdkaarten uit het tarotspel met zijn arcana's, oftewel geheimen. Je legt zelf al wat kaarten voor jezelf op tafel!

Les 2 Tarotkaarten, Kleine Arcanakaarten
Dit zijn 56 kaarten uit het tarotspel (van totaal 78 kaarten), die nog meer details en informatie geven dan de Grote Arcanakaarten (van les 1). Als je alle kaarten kent, kun je nog meer informatie op tafel krijgen over een vraag of over een toekomst verwachting.

Les 3 Pendelen
Een pendel is eigenlijk een handzame wichelroede, die werkt op energie. Je leert zelf te pendelen. Doet hij het? Wist je dat hij bij iedereen weer anders "draait"? Met leuke opdrachten, zoals pendelen met vraag- en antwoordkaarten. Er zijn pendels aanwezig met verschillende edelsteentjes eraan. Annette pendelt de juiste voor jou uit. Deze kun je gebruiken tijdens de les of aanschaffen als je hem wilt houden.

Les 4 Bach bloesem
Er zijn wel 38 soorten aftreksels van bloesems van planten en bomen! Deze hebben met hun eigenschappen een heilzame werking op (de emoties van) mensen. Dokter Bach heeft dit allemaal uitgezocht. Welke voor jou geschikt zijn, ga je zelf onderzoeken! O.a. met vragen en met een pendel. Je ontvangt een flesje met één bloesem erin. Extra soorten zijn tegen meerprijs van € 2,50 per bloesem te verkrijgen. De bloesem druppels werken meestal al na 1 dag.