activiteiten Brede School

LogoBredeSchoolwebsite

Buurtcentrum d’ Evelaer en MET Heemskerk organiseren brede schoolactiviteiten op basis van wensen van scholen.

de inschrijving staat weer open!


Basisscholen krijgen brede schoolsubsidie voor naschoolse activiteiten, waarmee we activiteiten voor een gereduceerd tarief kunnen aanbieden. De tarieven voor dezelfde activiteit kunnen per basisschool verschillen, afhankelijk van hoeveel subsidie de school voor de activiteit wil inzetten.

U kunt uw zoon/dochter ook aanmelden voor activiteiten op een andere basisschool. Voor activiteiten van de eigen basisschool geldt een voorrangsregeling tot een week voor aanvang. Meldt u uw kind aan voor een activiteit op een andere basisschool, dan staat het in eerste instantie op een wachtlijst; bij voldoende plaats kan uw kind dan met de activiteit meedoen. Circa een week voor de startdatum van de activiteit wordt u op de hoogte gebracht over starten, uitstel of annuleren.


Leonardusschool
de Lunetten
Anne Frank
Ark
Bareel
Elif
Kariboe/Zilvermeeuw
Otterkolken
Rinket
Kindcentrum de MArel
Vlinder
Zevenhoeven

Voor alle kinderen
SCHOOLTUINEN  MET 'HET GROENE HART'

 

U kunt uw zoon/dochter ook aanmelden voor activiteiten op een andere basisschool. Bij inschrijving op activiteiten van de eigen basisschool geldt een voorrangsregeling tot een week voor aanvang. Meldt u uw kind aan voor een activiteit op een andere basisschool, dan wordt hij/zij in eerste instantie op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er voldoende plaats is, kan uw zoon/dochter met de activiteit meedoen. Circa een week voor de startdatum van de activiteit wordt u op de hoogte gebracht over starten, uitstel of annuleren. Zie ook de algemene voorwaarden Brede school

Aanmelden & voorwaarden

Vul op het inschrijfformulier bij de 'gegevens van de deelnemer' de gegevens van uw kind in. Voorrang tot inschrijven op de eigen basisschool is tot een week voor aanvang van toepassing. Daarna kunnen alle kinderen die worden aangemeld toegelaten worden tot de activiteit. Mocht de hoogte van de activiteitenbijdrage een belemmering zijn om uw kind aan te melden, maakt u dit dan kenbaar bij de leerkracht van uw kind of bij de brede schoolcoördinator van uw school. 

Contact & informatie

Brede schoolcoördinatoren

Kelly Molenaar T 06 11113121  en E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de basisscholen Leonardus en Lunetten
Marcha Janson - T 06 14978728 - E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de basisscholen Anne Frank, Bareel, Elif, Otterkolken en Zevenhoeven
Ark, Kariboe, Rinket, de Marel, Vlinder en Zilvermeeuw

Consulent Brede School

Voor algemene informatie over Brede School Heemskerk
Marcha Janson T 06 14978728- E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zoeken regelmatig docenten en vrijwilligers voor de activiteiten.

Brede School Heemskerk is een samenwerking van MET Heemskerk, basisscholen, Buurtcentrum d’Evelaer, Cultuurhuis Heemskerk en SportService Kennemerland.